Tampereen vihreiden hallitus valittu vuodelle 2018

marras 18, 2017

TIEDOTE

Tampereen vihreät
18.11.2017

Tampereen vihreät valitsi toisen puheenjohtajan ja hallituksen vuodelle 2018

Tampereen vihreiden syyskokous valitsi 18.11.2017 kunnallisjärjestön toiseksi puheenjohtajaksi Tuomo Pekkasen. Pekkanen on toiminut Tampereen vihreiden puheenjohtajana elokuusta lähtien, sillä hänet valittiin aiemmassa syksyn yleiskokouksessa puheenjohtajaksi edellisen puheenjohtajan paikkakunnalta muuton vuoksi. Nyt Pekkanen jatkaa yhdistyksen toisena puheenjohtajana 2 vuotta.

Pekkanen kiittää kaikkia tukijoita ja kannustajia ja muistuttaa, että on roolissaan enemmänkin yhdistystoiminnan mahdollistaja ja tukija. ”Haluan auttaa valtuutettuja, toimiston työntekijöitä sekä TaVin jäseniä tekemään Tampereesta kestävän kehityksen kärkikaupungin sekä entistä paremman kaupungin ihan kaikille.”

Tampereen vihreiden uuteen hallitukseen valittiin puheenjohtajan lisäksi viisi varsinaista hallituksen jäsentä ja neljä varajäsentä. Varsinaisiksi jäseniksi valittiin Taru Hollanti, Mira Isomäki, Matti Kortteus, Anne Sinkkonen ja Jaakko Vuorio. Varalle valittiin Antti Suonio, Sami Pesonen, Johanna Hämäläinen ja Jouni Kaipainen.

Tampereen vihreiden hallitus vuonna 2018:

Puheenjohtajat Olga Haapa-aho ja Tuomo Pekkanen

Varsinaiset jäsenet:
Matti Hallamaa
Taru Hollanti
Mira Isomäki
Petri Jokinen
Matti Kortteus
Milla Lehti
Anne Sinkkonen
Jaakko Vuorio

Varalla (sisääntulojärjestyksessä):
Antti Suonio
Sami Pesonen
Johanna Hämäläinen
Jouni Kaipainen

 

Lisätietoja:
Olga Haapa-aho, 050 3030 437
Tuomo Pekkanen, 050 4009 509