Juhana Suoniemi valittiin Tampereen vihreiden toiseksi puheenjohtajaksi kausille 2020-21

marras 16, 2019

Toisen kauden kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen Juhana Suoniemi valittiin Tampereen vihreiden toiseksi puheenjohtajaksi kausille 2020-21. Toisena puheenjohtajana jatkaa Mira Isomäki.

-Puheenjohtajakauteni tärkein tavoite on vuoden 2021 kuntavaalit, joissa vihreiden ainoa ja realistinen tavoite tulee olla nousu Tampereen suurimmaksi puolueeksi. Puolueemme kehitys on ollut viime vuosina nousujohteista ja gallupit näyttävät hyviltä, joten tavoitteen saavuttaminen on paljolti omissa käsissämme. Meidän tulee vain uskoa omaan tekemiseemme ja yhteen hiileen puhaltamiseen, ihan kuten Huuhkajat tekivät jalkapallon EM-karsinnoissa. Vain joukkueena voimme voittaa, Juhana Suoniemi linjaa.

Suoniemi on toiminut aktiivisesti vihreissä vuodesta 2007 alkaen ja ollut mukana tekemässä jo kymmeniä vaaleja. Hän on myös toiminut jo kymmenen vuotta Pirkanmaan maakuntahallinnossa ja on nykyisin maakuntahallituksen 2. varapuheenjohtaja.

-Haluan tuoda pitkän poliittisen kokemukseni mukaan Tampereen vihreiden toimintaan. Tampereen vihreissä yhdistyy nuoruus ja kokemus innostavalla tavalla ja haluan antaa tilaa luovuudelle, monimuotoisuudelle ja rohkeudelle. Tampereen menestys on keskeistä koko maakunnan kehityksessä ja yhteistyö yli kuntarajojen on minulle tärkeätä, Suoniemi sanoo.

Myös Isomäki odottaa innolla yhteistyötä Juhanan kanssa: – Juhanalla on vahvaa, kunnallispoliittista osaamista ja hänen kanssaan on helppo tehdä yhteistyötä. Olen varma, että tulevasta vaalikampanjasta tulee upea!

Lisäksi Tampereen vihreiden hallitukseen valittiin varsinaiseksi jäseniksi Johanna Hämäläinen, Milla Lehti, Markus Koivula ja Elisa Kivistö-Orjatsalo ja varajäseniksi Matti Kortteus, Sonja Harmaala, Taru Kaario, Markku Toivola.

Lisätietoja: Juhana Suoniemi 050 5525769

Mira Isomäki 050 3536616