Liity jäseneksi

Tervetuloa Tampereen vihreiden porukkaan!

Jäseneksi liittymällä tuet niin paikallista kuin valtakunnallistakin vihreää politiikkaa ja saat käyttöösi jäsenedut. Liittymiseen on monia syitä – lue vihreiden tarinoita.

Liittymisohjeet

Tampereen vihreät ry:n ja sen myötä puolueen jäseneksi pääset täyttämällä liittymislomakkeen Vihreiden sivulla. Liittymisen yhteydessä maksettava jäsenmaksu on vuonna 2020 35 € (tai vähävaraisille 15 €) ja se koskee aina kuluvaa kalenterivuotta.

Sinun kannattaa myös liittyä jäsenistön sähköpostilistalle ja tykätä Facebook-sivustamme, niin saat tietoa yhdistyksen toiminnasta ja ajankohtaisista asioista. Jos listalle liittymisessä on ongelmia, ota yhteyttä listan ylläpitäjään Noora Hinkkaseen (noora.r.hinkkanen@tampere.fi).

Jos haluat tukea toimintaa enemmänkin, voit tehdä meille lahjoituksen tai ryhtyä vapaaehtoiseksi. Jos haluat kuulua useampaan vihreään yhdistykseen, voit liittyä jäseneksi johonkin valtakunnalliseen vihreään yhdistykseen tai muihin Tampereella toimiviin vihreisiin yhdistyksiin. Jokaiseen yhdistykseen maksetaan jäsenmaksu erikseen.

Jäsenedut

Tampereen vihreiden jäsenenä sinulla on runsaasti vaikutusmahdollisuuksia ja oikeuksia:

  • pääset päättämään yhdistyksen tavoitteista, hallituksesta ja muista asioista
  • saat tietoa paikallisesta vihreästä politiikasta ja pääset osallistumaan siitä käytävään keskusteluun
  • voit osallistua erilaisiin jäsenistölle suunnattuihin tapahtumiin ja koulutuksiin
  • voit hakea edustajaksi päättämään Vihreiden toiminnasta valtakunnallisesti ja Pirkanmaalla