Tampereen Vihreät valitsivat uuden puheenjohtajan ja hallituksen sekä palkitsevat vuoden vihreitä aktiiveja

joulu 2, 2023

Tampereen Vihreät valitsivat uuden puheenjohtajan ja hallituksen sekä palkitsevat vuoden vihreitä aktiiveja

Tampereen Vihreät valitsivat tänään syyskokouksessaan uuden puheenjohtajan kaksivuotiskaudelle. Puheenjohtajaksi valittiin Oke Rouhe, joka jakaa puheenjohtajuuden toimessa jatkavan Maria Lehikoisen kanssa. “Oken kanssa on kiva tehdä yhteistyötä, hän tuntee yhdistyshallinnon kiemurat ja on aina valmis auttamaan”, Maria Lehikoinen sanoo.

Oke on paljasjalkainen tamperelainen, joka on ollut mukana vihreiden toiminnassa jo muutaman vuoden. “Olen iloinen valinnastani ja odotan innolla tulevaa puheenjohtajakautta”, Rouhe iloitsee. “Puheenjohtajana tärkein tehtävä on tietysti tulevat kunta- ja aluevaalit sekä niissä menestyminen. Tässä tavoitteessa tukena on tänään hyväksytty Tampereen Vihreiden uusi strategia”,  hän pohtii.

 

Hallitukseen valittiin varsinaisiksi jäseniksi Sini Heikkilä, Taru Kaario, Johannes Liuska ja Aleksi Niemi sekä varsinaisiksi jäseniksi vuodelle 2024 Sara Järvinen ja Meri Papunen. Varajäseniksi vuodelle 2024 ensisijaisuusjärjestyksessä Juho Veijola, Santeri Kärki, Oskari Mehtätalo ja Matias Mena. Hallituksessa jatkavat edelleen Mikko Kauhanen ja Tiina Haukkakallio. 

Lisäksi kokouksessa palkittiin nyt ensimmäistä kertaa vihreitä aktiiveja, jotka ovat toimineet erilaisissa tehtävissä, olleet mukana vapaaehtoisisina tapahtumissa sekä omalta osaltaan tehneet Tampereesta vihreämpää kaupunkia. Suuret kiitokset vuoden vihreät aktiivit Anna Moilanen, Johanna Roihuvuo, Oke Rouhe ja Ville Tynkkynen pyyteettömästä työstänne!

Syyskokous hyväksyi myös yhdistyksen talousarvion, toimintasuunnitelman sekä seuraavien vuosien toimintaa ohjaavan strategian. Toimintakertomuksessa keskitytään vahvasti jo siintäviin kunta- ja aluevaaleihin ja niissä menestymiseen.