Tampereen Vihreät 35 vuotta!

syys 1, 2023

🥳Tampereen Vihreät 35 vuotta!🥳

Tiesitkö, että 35 vuotta sitten perustettiin Tampereen Vihreät?
Tuosta päivästä lähtien tarkoituksemme on ollut edistää vihreitä arvoja – luonnon- ja ympäristönsuojelua, kestävää kehitystä, yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta, tasa-arvoa ja suvaitsevaisuutta sekä tuoda yhteen tamperelaiset vihreät ja parantaa kuntalaisten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia. Näistä periaatteista olemme pitäneet kiinni niin kaupunginvaltuustossa kuin yhdistystoiminnassakin.
Vuosien varrella olemme järjestäneet useita eri tapahtumia ja tilaisuuksia, laatineet kannanottoja, kuntavaaliohjelmia, toimintasuunnitelmia, valtuustoaloitteita ja mielipidekirjoituksia. Olemme kampanjoineet vaalitapahtumissa pakkasessa, syyssateessa ja kuumana kesäpäivänä sekä käyneet lukemattomia keskusteluja kuntalaisten kanssa ajankohtaisista asioista.

Jokaisen vihreän yhdistyksen keskiössä ovat sitä pyörittävät ihmiset. Kiitos jokaiselle teistä, jotka olette olleet mukana vuosien varrella yhdistysaktiivina, luottamushenkilönä, jäsenenä tai äänestäjänä. Ilman teitä ei olisi meitä, kiitos! 💚
Työ paremman ja vihreämmän Tampereen puolesta jatkuu!

PS. 👉 Mukaan toimintaan pääset helposti esimerkiksi tulemalla 8.9. järjestettävään uusien iltaan, lisätietoja tapahtuma-osiossa!