Tampereen vihreä valtuustoryhmä valitsi uuden ryhmäpuheenjohtajiston

touko 8, 2023

Tampereen vihreä valtuustoryhmä valitsi uuden ryhmäpuheenjohtajiston valtuustoryhmän kokouksessa. Ryhmän puheenjohtajaksi valittiin Vilma Järvisalo ja varapuheenjohtajiksi Jaakko Stenhäll ja Tiina Mikkonen. Vihreän valtuustoryhmän puheenjohtajakaudet ovat kaksivuotisia.

Vilma Järvisalo on ensimmäisen kauden valtuutettu, joka on toiminut sivistys- ja kulttuurilautakunnassa, Sara Hildenin museon johtokunnassa sekä kaupunginhallituksen konsernijaoston varajäsenenä. Järvisalo työskentelee järjestö- ja viestintäsuunnittelijana ja on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden kandidaatti. “Otan tehtävän vastaan innolla ja kiitän valtuustoryhmää luottamuksesta. Vihreät voi olla haastavassa paikassa, mutta Tampereella jatkamme edelleen vahvaa vaikuttamistyötä ja tähtäämme tietysti kohti menestyksekkäitä kuntavaaleja. Iloitsen tulevasta yhteistyöstä Jaakon ja Tiinan kanssa ja lähden mielelläni vahvistamaan yhteistyötä myös muiden ryhmien kanssa.” 

Valtuustoryhmän puheenjohtajan paikasta luopuva Jaakko Stenhäll siirtyy ryhmän varapuheenjohtajaksi: “Olen iloinen, että puheenjohtajan viestikapulaa voi siirtää eteenpäin Vilmalle, joka on osoittanut valtuutettuna kykynsä hoitaa tehtävää menestyksellä. Vihreän ryhmän moninaisuuden pitää näkyä myös kärkipaikoilla.”

Uutena varapuheenjohtaja aloittava Tiina Mikkonen on ensimmäisen kauden varavaltuutettu ja Tampereen Vihreiden toinen puheenjohtaja: “On hienoa päästä tekemään töitä vihreiden eteen tiiviisti Vilman ja Jaakon kanssa. Odotan erityisesti matkaamme kohti kuntavaaleja ja vihreiden tavoitteiden edistämistä Tampereella.”