Tampereen vihreä valtuustoryhmä valitsi tänään uuden puheenjohtajiston!

kesä 15, 2021

Tampereen vihreä valtuustoryhmä valitsi tänään uuden puheenjohtajiston. Valtuustoryhmän puheenjohtajana jatkaa Olga Haapa-aho, 33-vuotias sosiaali- ja terveysturvan asiantuntija. Valtuustoryhmän varapuheenjohtajiksi valittiin Brigita Krasniqi 24-vuotias Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton puheenjohtaja sekä Jaakko Vuorio 34-vuotias luokanopettaja sekä väitöskirjatutkija.

“Olen iloinen ryhmän luottamuksesta ja siitä, että saan jatkaa työtä kestävän ja oikeudenmukaisemman Tampereen eteen”, Haapa-aho iloitsee.

Uutena valtuutettuna aloittava Brigita Krasniqi on tyytyväinen siihen, että vihreä valtuustoryhmä nimesi hänet toiseksi varapuheenjohtajaksi, “Tässä puolueessa on aina ollut tärkeää jakaa vastuuta myös nuorille poliitikoille. Odotan innolla tulevia neuvotteluja, jotka määrittävät Tampereen tulevaa suuntaa”, Krasniqi sanoo.

Jaakko Vuorio on ensimmäisen kauden varavaltuutettu. “Tampereen vihreä valtuustoryhmä on sopiva sekoitus ensikertalaisia valtuutettuja sekä kokeneita konkaripoliitikkoja. Haluan omalla panoksellani tukea koko ryhmän työskentelyä vihreämmän Tampereen eteen”.

Lisätietoja Olga Haapa-aho, olga.haapa.aho@vihreat.fi

Brigita Krasniqi, brigitakrasniqi@hotmail.com

Jaakko Vuorio,  jaakko.vuorio@gmail.com