Tampereen vihreä valtuustoryhmä valitsi apulaispormestariehdokkaaksi Matti Helimon

heinä 10, 2021

Tampereen vihreä valtuustoryhmä valitsi apulaispormestariehdokkaaksi Matti Helimon

Tampereen vihreä valtuustoryhmä valitsi eilen kokouksessaan ehdokkansa sivistyspalveluiden palvelualueen apulaispormestariksi. Apulaispormestariehdokkaaksi valittiin Matti Helimo. Helimo on 44-vuotias toisen kauden kaupunginvaltuutettu, joka on edellisellä kaudella toiminut sivistys- ja kulttuurilautakunnan varapuheenjohtajana sekä konsernijaoston jäsenenä. Koulutukseltaan hän on kasvatustieteen maisteri, ja asuu perheineen Tahmelassa. 

“Nöyrän kiitollisena Vihreän valtuustoryhmän luottamuksesta ja innokkaana lähden uuteen tehtävään. Sivistyspalveluiden palvelualue on todella tärkeä osa Tampereen palvelukokonaisuutta”, Helimo sanoo.  “Sosiaali- ja terveyspalveluiden siirtyessä hyvinvointialueille, tulee sivistyspalveluista suurin osa kunnan tehtäviä. Sivistys, kasvatus, koulutus, kulttuuri ja liikunta ovat Vihreille erittäin tärkeä kokonaisuus. Hyvällä yhteistyöllä koalition kesken lähdemme motivoituneina toteuttamaan pormestariohjelman hyviä kirjauksia”, hän toteaa.

“ Matista saamme apulaispormestarin, jolla on vahva ammatillinen osaaminen koulutuskentällä”, iloitsee valtuustoryhmän varapuheenjohtaja Brigita Krasniqi. “Matti ymmärtää aidosti myös sivistys- ja kulttuurialan toimintaedellytyksiä ja olen varma, että saamme hänestä sitoutuneen, asioihin perehtyneen ja ennen kaikkea jokaisen tamperelaisen yhteisen apulaispormestarin, “ Krasniqi iloitsee.

Lisätietoja: Matti Helimo, helimo(a)hotmail.com

Brigita Krasniqi, brigitakrasniqi(a)hotmail.com