Hae Tampereen Vihreiden hallitukseen tai yhdistyksen puheenjohtajaksi!

marras 2, 2021

Hae Tampereen Vihreiden hallitukseen tai yhdistyksen puheenjohtajaksi!
Yhdistyksen syyskokous valitsee hallituksen uudet jäsenet ja toisen puheenjohtajan lauantaina 20.11.2021 hybridikokouksessa.

Tampereen Vihreät on yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää toiminnallaan vihreitä arvoja, tukea puolueen toimintaa ja lisätä vihreän liikkeen kannatusta Tampereen alueella. Yhdistys edistää kansalaisten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia oman elinympäristönsä kehittämiseen.

Tampereen Vihreiden varsinaisen jäsenten hallituskaudet ovat kaksivuotisia. Vuosittain vaihtuu puolet hallituksen jäsenistä sekä toinen puheenjohtaja. Varajäsenten paikat ovat vuoden mittaisia. Yhdistyksen sääntöjen mukaan vaalikelpoisia hallitukseen ovat kunnallisjärjestön henkilöjäsenten lisäksi jäsenyhdistysten henkilöjäsenet.

Tampereen Vihreillä on kaksi tasa-arvoista puheenjohtajaa, ja nyt haetaan työparia jatkavalle puheenjohtajalle Mira Isomäelle. Haussa noudatettu eri sukupuolten periaatetta ja kausi on kaksivuotinen. Puheenjohtajan on syytä varautua siihen, että tehtävä työllistää jonkin verran. Tulevana vuonna Tampereen Vihreät mm. kehittävät yhdistystoimintaa entisestään, tukevat piiriä vaalityössä sekä järjestävät erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Vihreän yhdistystoiminnan tunteminen on avuksi puheenjohtajan tehtävässä.

Hallituksessa pääset suunnittelemaan kaupungin vihreiden toimintaa ja seuraamaan aitiopaikalta päätöksentekoa sen eri asteissa. Hallitustyöskentelysssä on mahdollisuuksia monenlaiseen toimintaan: vaalien lisäksi voit kirjoittaa, viestiä, kehittää yhdistyksen toimintaa sekä organisoida toiminnan toteuttamista käytännön tasolla. Vihreän politiikan tunteminen ja järjestökokemus on hyödyllistä hallituksessa toimiessa, mutta innostus ja kiinnostus vihreään toimintaan riittävät myös hyvin!

Ilmaise kiinnostuksesi hallitustyöskentelyyn lyhyellä esittelyllä sähköpostilistalle tavi(a)vihreat.fi viimeistään torstaina 18.11.2021.
Laita viesti myös kopiona kaisu.keisala-kaseja(a)vihreat.fi.
Erityisen tärkeää on hyvä esittely jollet itse pääse kokoukseen esittäytymään!
Voit ottaa kysymyksissäsi suoraan yhteyttä puheenjohtajistoon tai toiminnanjohtajaan.

Syysterveisin,
Mira Isomäki Juhana Suoniemi
Puheenjohtaja Puheenjohtaja