Tampereen vihreä valtuustoryhmä esittää uudeksi kaupunginhallituksen jäseneksi Vilma Järvisaloa

huhti 9, 2024

Tampereen vihreä valtuustoryhmä esittää Vilma Järvisaloa kaupunginhallituksen uudeksi jäseneksi jäljellä olevaksi kaudeksi. Järvisaloa esitetään eroanomuksen jättäneen Jaakko Stenhällin tilalle. 

Vima Järvisalo on  vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja ja ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu. Kuluneella valtuustokaudella hän on toiminut kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnassa, Sara Hildenin taidemuseon johtokunnassa sekä kaupunginhallituksen konsernijaoston varajäsenenä. Järvisalo on työskennellyt viestintäsuunnittelijana ja on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden kandidaatti. 

“Haluan lämpimästi kiittää valtuustoryhmää luottamuksesta. Haluan kiittää myös Jaakko Stenhällia siitä hyvästä työstä, mitä hän on kaupunginhallituksessa ja ryhmäpuheenjohtajistossa vihreiden tavoitteiden eteen tehnyt. Viimeiseen vuoteen ennen kuntavaaleja lähdetään tilanteessa, jossa eduskunnan leikkauspolitiikka haastaa kaupunkeja, kaupunkilaisia ja sitä hyvää kehitystä, jota Tampereella on kestävyyden, kaupunkikehityksen ja kulttuurin saralla tehty. Paikallisesti onkin oltava rohkeutta edistää Tampere-ilmiötä ja torjua taantumusta. Tartun työhön tässä uudessa roolissa innolla ja hyvää yhteistyötä odottaen”, Järvisalo sanoo.

Valtuustoryhmä valitsi myös uuden varapuheenjohtajan Stenhällin tilalle. Uutena varapuheenjohtajana aloittaa Jaakko Vuorio. Vuorio toimii varavaltuutettuna ja on yhdyskuntalautakunnan jäsen: “Odotan innolla valtuustoryhmän asioiden hoitamista yhdessä koko puheenjohtajiston kanssa. Ensi vuonna on myös kuntavaalit, joihin pitää alkaa valmistautumaan.”

Lisäksi vihreä valtuustoryhmä esittää liikennetoimikunnan uudeksi jäseneksi Juhana Suoniemeä.