Hae Tampereen Vihreiden hallitukseen tai puheenjohtajaksi

marras 7, 2022

Uudet hallituksen jäsenet ja toinen puheenjohtaja valitaan yhdistyksen syyskokouksessa lauantaina 19.11.2022. Yhdistyksemme tarkoituksena on edistää toiminnallaan vihreitä arvoja, tukea puolueen toimintaa ja lisätä vihreän liikkeen kannatusta Tampereen alueella. Edistämme lisäksi kansalaisten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia oman elinympäristönsä kehittämiseen. Tampereen Vihreiden varsinaisen jäsenten ja puheenjohtajien hallituskaudet ovat kaksivuotisia. Vuosittain puolet hallituksen jäsenistä sekä toinen puheenjohtaja vaihtuvat. Hallituksen varajäsenen pesti on vuoden mittainen. Sääntöjen mukaan vaalikelpoisia hallitukseen ovat kunnallisjärjestön henkilöjäsenet sekä lisäksi jäsenyhdistysten henkilöjäsenet.

Tampereen Vihreillä on kaksi tasa-arvoista puheenjohtajaa, ja nyt haetaan työparia jatkavalle puheenjohtajalle Tiina Mikkoselle. Kausi on kaksivuotinen. Vihreän yhdistystoiminnan tunteminen on avuksi puheenjohtajan tehtävässä. Ensi vuonna toiminnassa näkyy erityisesti jäsentoiminnan ja yhdistyksen kehittäminen, eduskuntavaalit sekä strategiatyö.

Hallituksessa pääset suunnittelemaan paikallista vihreiden toimintaa ja seuraamaan aitiopaikalta päätöksentekoa sen eri asteissa edellä mainittujen asioiden lisäksi. Hallitustyöskentelysssä on mahdollisuuksia monenlaiseen toimintaan: voit esimerkiksi järjestää erilaisia tapahtumia, tehdä viestintää tai lisätä vihreiden näkyvyyttä paikallisesti! Järjestökokemus ja kiinnostus vihreää politiikkaa kohtaan ovat hyödyllisiä hallituksessa, mutta innostus ja kiinnostus vihreään toimintaan riittävät erinomaisesti!

Haluatko mukaan? Ilmaise kiinnostuksesi hallitustyöskentelyyn sähköpostilistalle tavi(a)vihreat.fi viimeistään torstaina 17.11.2022. Laita viesti myös kopiona noora.hinkkanen(a)vihreat.fi. Kerro viestissäsi, miksi haluat hallitukseen ja mitä haluaisit tehdä. Lisäksi hyvä esittely on paikallaan, mikäli et pääse kokoukseen esittäytymään.

Kysymyksiä hallitustoiminnasta voi esittää puheenjohtajille Tiina Mikkoselle (tiina.mikkonen93(a)gmail.com) ja Jaakko Vuoriolle (jaakko.vuorio(a)gmail.com).