Tampereen Vihreät nimesi viimeiset seitsemän ehdokasta – 100 ehdokkaan lista on nyt täynnä

maalis 9, 2021

Tampereen Vihreät nimesi viimeiset seitsemän ehdokasta – 100 ehdokkaan lista on nyt täynnä

Tampereen Vihreät nimesi tänään yleiskokouksessaan viimeiset seitsemän ehdokasta ja jättää huomenna täyden, sadan ehdokkaan ehdokaslistan. Tänään nimettyjen uusien ehdokkaiden joukossa ovat muun muassa Kodarit-koodikoulun perustaja Suvi Syrjäläinen ja Helsingin työväenopiston entinen rehtori Taina Törmä.

Tampereen Vihreiden toinen puheenjohtaja Mira Isomäki iloitsee täydestä listasta: “Lähdimme tavoittelemaan täyttä sadan ehdokkaan ehdokaslistaa, ja se tavoite on nyt saavutettu”, Isomäki sanoo. “Ehdokkaamme edustavat laajasti kaikkia tamperelaisia ja heillä on osaamista sekä halua kehittää kotikaupunkiamme yhä parempaan suuntaan”, Isomäki toteaa. 

Myös Tampereen Vihreiden toinen puheenjohtaja Juhana Suoniemi on tyytyväinen ehdokashankintaan: “On ollut hienoa huomata, miten ilmastonsuojelu, eriarvoisuuden ehkäiseminen ja kaupunkikulttuurin kehittäminen kiinnostaa eri-ikäisiä ja eri taustoista tulevia tamperelaisia. Tänä vuonna ehdokkaaksi haluavia oli enemmän mitä koskaan aiemmin, mikä kertoo siitä, että Vihreät on nyt Tampereella kovassa nousussa”, Suoniemi huomauttaa.  

“Näiden ehdokkaiden kanssa on hienoa lähteä rakentamaan vihreää, avointa ja eurooppalaista Tamperetta!”, puheenjohtajat päättävät. 

8.3.2021 nimetyt kuntavaaliehdokkaat:

Kallinen Matleena, 29, filosofian maisteri

Luickx Philippe, 36, IT consultant

Pinola Harri

Polvinen Sanna-Kristiina, 24, merkonomiopiskelija

Syrjäläinen Suvi, 44, yrittäjä, ohjelmoinnin opettaja

Törmä Taina, 65, eläkeläinen, rehtori

Törnävä Minna, 54, terveystieteiden tohtori, fysioterapeutti

Lisätietoja:

Mira Isomäki, Tampereen Vihreiden toinen puheenjohtaja, puh. 050 3536 616

Juhana Suoniemi, Tampereen Vihreiden toinen puheenjohtaja ja ehdokashankintatyöryhmän puheenjohtaja, puh. 050 552 5769