Tampereen Vihreät nimesi ensimmäiset neljäkymmentä kuntavaaliehdokasta kevätkokouksessaan

touko 26, 2020

Tampereen Vihreät nimesi ensimmäiset neljäkymmentä kuntavaaliehdokasta kevätkokouksessaan 26.5. Ehdokkaiden määrä on ennätyksellisen korkea, sillä Tampereen Vihreiden historiassa ei ole nimetty vuotta ennen kuntavaaleja näin montaa kuntavaaliehdokasta. Nimettyjen ehdokkaiden joukossa on tunnettuja vaikuttajia niin kansalliselta kuin paikalliseltakin tasolta. Ensi vaalikauden kaupunginvaltuutetuksi hakevat muun muassa Vihreiden nuorten puheenjohtaja Brigita Krasniqi, Tampereen vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja Olga Haapa-aho, Tampereen kaupungin elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen apulaispormestari Jaakko Stenhäll, kansanedustaja Iiris Suomela sekä vihreiden varapuheenjohtaja Jaakko Mustakallio. Ehdokaslistalla on ihmisiä kaikista eri väestöryhmistä, opiskelijoista eläkeläisiin.

“Ehdokastilanteemme on erinomainen, mikä heijastaa sitä, että ihmisillä on aitoa halua vaikuttaa Tampereen kehitykseen kaupunkina ja Pirkanmaan maakunnan veturina. Näistä ratkaisuista halutaan kestäviä ja ilmastoystävällisiä”, toteaa Tampereen Vihreiden puheenjohtaja Mira Isomäki.

“Nyt tulee painottaa sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää uudelleenrakentamista ja palvelujen saatavuuden parantamista. Meille tulee täyden sadan ehdokkaan lista ja vaalivoitto on realistinen”, lisää Tampereen Vihreiden toinen puheenjohtaja ja ehdokashankintatyöryhmän puheenjohtaja Juhana Suoniemi. 

Kaikki Tampereen Vihreiden kevätkokouksessa nimetyt kuntavaaliehdokkaat aakkosjärjestyksessä: 

Aaltonen Janne, Backman Henri, Caglayan Merve, Haapa-aho Olga, Harmaala Sonja, Hiltunen Petteri, Isomäki Mira, Jaatinen Tuila, Jussila Perttu, Kaario Taru, Kaipainen Jouni, Karjalainen Miisa, Kivistö-Orjatsalo Elisa, Klöf Markus, Koivula Markus, Kojo Katariina, Kondie Tuomo, Krasniqi Brigita, Lantz Juha, Luoma-aho-Nyman Sanna, Lydén Erik, Miettinen Tanja, Mikkonen Tiina, Moilanen Anna, Mustakallio Jaakko, Nissinen Riina, Nisumaa-Saarela Katja, Ojala Ellen, Parhankangas Suvi, Roivainen Irene, Saarinen Paula, Sareila Hanna, Silius-Haouari Nina, Siuro Petri, Spännäri Jenni, Stenhäll Jaakko, Suomela Iiris, Tynkkynen Oras, Tynkkynen Ville ja Viljanen Ville.