Tampereen Vihreät nimesivät ensimmäiset kuntavaaliehdokkaansa

huhti 27, 2024

Tampereen Vihreät nimesivät ensimmäiset kuntavaaliehdokkaansa ensi kevään kuntavaaleihin kevätkokouksessaan. Ehdokkaiksi nimettiin 27 vihreää ehdokasta, joiden joukossa on nykyisiä kaupunginvaltuutettuja, yhdistyksen aktiivisia toimijoita sekä nais- ja nuorisojärjestöjen edustajia.

“Olen todella tyytyväinen nyt nimettyihin ehdokkaisiin”, sanoo Tampereen Vihreiden toinen puheenjohtaja ja itsekin ehdokkaana oleva Maria Lehikoinen. “Ensimmäisten ehdokkaiden joukossa on paitsi kokeneita kuntapoliitikkoja myös uusia ja innokkaita ehdokkaita, joilla on näkemystä ja paloa rakentaa entistä vihreämpää Tamperetta”, hän iloitsee.

“Varsinkin nykyisen hallituksen kurjistavan politiikan aikana Tampere tarvitsee ihmisiä, jotka ymmärtävät, että puolustamalla maksutonta koulutusta ja huolehtimalla luonnosta sekä ilmastosta rakennetaan hyvinvoivaa kaupunkia taloudellisesti kestävällä tavalla”, toteaa Tampereen Vihreiden toinen puheenjohtaja Oke Rouhe, joka on ehdolla vaaleissa nyt toista kertaa.


“Tulemme asettamaan täyden sadan henkilön listan ehdokkaita, jotka ovat sitoutuneita edistämään ihmisille yhdenvertaista, luonnon ja ympäristön huomioivaa kuntapolitiikkaa ja rakentamaan Tampereesta vielä entistä paremman kaupungin kaikille sen asukkaille”, puheenjohtajat päättävät.

Nimetyt ehdokkaat:
Anttila, Juhani

Haapa-aho, Olga 

Halonen, Elmer

Hänninen, Iina 

Ihalainen, Juho

Jaatinen, Tuila

Järvisalo, Vilma

Kaario, Taru

Kaipainen, Jouni

Karjalainen, Miisa

Lehikoinen, Maria 

Liuska, Johannes 

Mehtätalo, Oskari

Mena, Matias 

Mikkonen, Tinsku 

Moilanen, Anna 

Papunen, Meri

Parhankangas, Suvi

Roihuvuo, Johanna 

Rouhe, Oke 

Saari, Heli

Salmijärvi, Mirja 

Seppälä, Riku

Silvén, Paula

Siuro, Petri 

Suomi, Iia-Elisabeth

Tynkkynen, Oras