Satu Hassi kunnallisvaaliehdokkaaksi Tampereella

touko 2, 2012

Tiedote 2.5.2012
Vapaa julkaistavaksi

Satu Hassi lähtee kunnallisvaaliehdokkaaksi Tampereella

“Tampere on minulle rakas kotikaupunki. Olen jo kauan sitten päättänyt, etten asetu enää ehdolle kesän 2014 EU-parlamenttivaaleissa, mikä se mahdollistaa paneutumisen kotikaupungin asioihin.”, MEP Satu Hassi kertoo ehdokkuudestaan.

“Haluan olla tekemässä Tampereesta entistä asukasystävällisempää, avoimempaa sekä ilmasto- ja ympäristöystävällisempää. Päätöksenteon avoimuus on toki parantunut aikaisemmista vuosikymmenistä, mutta kehittämistä on edelleen. Palveluissa haluaisin kehittää joustavia, luovia ratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten tarpeiden paremman huomioonottamisen. Haluaisin Tampereelle niin hyvin palvelevan joukkoliikenteen ja sellaiset kevyen liikenteen väylät, että henkilöautoilun tarve vähenee.”, Satu Hassi valottaa teemojaan syksyn kuntavaaleihin.

Kun ensi syksynä valittava valtuusto aloittaa työnsä, nykyisen EU-parlamentin varsinaisesta työkaudesta on jäljellä vuosi ja 4 kuukautta. Tuona aikana parlamentin jäsenen on mahdollista osallistua vain osaan valtuuston kokouksista. Hassi kuitenkin kertoo olevansa valmis luopumaan EU-parlamentin jäsenyydestä tultuaan mahdollisesti valituksi pormestariksi.

Tampereen Vihreät asettavat virallisesti seuraavat kunnallisvaaliehdokkaansa yleiskokouksessaan toukokuun aikana. Päätöstä mahdollisesta pormestariehdokkaan asettamisesta ei olla vielä tehty. Tampereen seudun vihreät naiset ry pyysi huhtikuun alussa Satu Hassia pormestariehdokkaaksi Tampereelle. Hassi vastaa olevansa käytettävissä myös pormestariehdokkaaksi, mikäli kannatusta löytyy.

Lisätietoja:

Tanja Remes
erityisavustaja
puh. 040 822 1680

Tommi Pfander,
puheenjohtaja
Tampereen Vihreät ry
puh. 045 356 6695