Haetaan tekijöitä työryhmiin

huhti 18, 2012

Kunnallisvaalivalmistelut etenevät kovaa vauhtia ja nyt haetaan tekijöitä työryhmiin!

Tarvitsemme hyviä tyyppejä ja osaajia tekemään vihreää vaalivoittoa lokakuun kunnallisvaaleissa!

Seuraaviin tehtäviin haemme sekä ryhmien vetäjiä että ryhmien muita jäseniä:

1. Mainostiimi

Mainostiimi vastaa mainosten tuottamisesta, aikatauluista, yhteydenpidosta mediatoimistoon ja koordinoinnista ehdokkaitten osalta. Tiimi kokoontuu n. kerran kuussa, kesän jälkeen tiivimmin. Toivomme erityisesti tiimin vetäjältä kokemusta mainosalalta ja soveltuvaa tietotekniikkataitoa sekä kykyä hoitaa mainosten tuotantoa yhteistyössä vaalityöryhmän kanssa luotettavasti.

2. Koulutustiimi

Koulutustiimi kerää ja tuottaa koulutusmateriaalia ja koordinoi ehdokaskoulutuksia. Koulutustilaisuuksia järjestetään todennäköisesti 3-4 kpl (1 ennen kesää, ja 1-3 kesän jälkeen) yhteistyössä myös muiden paikallisyhdistysten kanssa. Toivomme organisointikykyä ja tiimin vetäjältä myös mielellään kokemusta (kunnallis-)vaaleista.

3. Lehtityöryhmä

Tuotamme vaalilehden joka näillä näkymiin jaetaan Tampereella ilmestyvän lehden liitteenä äänestäjille. Lehteä ei siis tarvitse lähteä luukuttamaan (ellei ehdottomasti halua…).
Lehdessä esitellään ehdokkaita ja vaaliteemat. Lisäksi siihen tulee joitakin kirjoituksia nimekkäistä vihreistä. Työryhmän tehtävä on kerätä aineisto, hankkia kirjoituksia, taittaa
lehti ja myös myydä jonkin verran mainoksia jo ennestään tutuille mainostajille. Ryhmän vetäjältä toivomme visuaalista silmää ja hyvää suomen kielen taitoa.

4. Tapahtumatiimi

Tapahtumatiimiin tarvitaan tekijöitä. Tehtäviin kuuluu kaikki järjestelyt, tiloista tarjoiluun ja ohjelmasta osallistujiin. Tapahtumia on tarkoitus järjestä jo keväällä, mutta erityisesti kesän jälkeen.

5. Tietopalvelutiimi

Tiimin tehtävä on kerätä tietoa, tehdä taustatutkimusta ja seurata mm. blogikirjoituksia ja uutisia (esim. muiden puolueiden tapahtumat ja aktiviteetit). Tiimi raportoi vaalityöryhmälle. Työskentely tapahtuu suurilta osin etätyönä, mutta satunnaiset tapaamiset ovat myös mahdollisia.

Kovin pitkiä hakemuksia ei tarvitsee toimittaa, riittää kun kerrot
muutamalla sanalla mitä asiantuntemusta voit tuoda ko. ryhmään ja
haluatko ryhmän vetäjäksi vai jäseneksi.

Lähetä viesti 30.4. mennessä osoitteeseen tarja.virtanen(a)vihreat.fi

Kerro rohkeasti myös mitä muuta voisit tehdä, vaikka et tulisikaan vielä työryhmiin. Tästä se lähtee!