Vaalimökki Keskustorilla 25.5.-8.6. klo 11-18!

touko 25, 2024

Vaalimökki Keskustorilla 25.5.-8.6. klo 11-18!

Milloin

25 toukokuun, 2024 - 8 kesäkuun, 2024    
11:00 am - 6:00 pm

Vaalijulisteet ilmestyvät tänään katukuvaan ja eurovaalien suhteen alkaa olla tosi kyseessä. Tampereen Keskustorilla aukeaa tulevana lauantaina perinteinen vaalimökki ja sinne tarvittaisiin nyt jokaisen teidän apua – mökkiä pidetään auki vapaaehtoisvoimin.
Vaalimökkeily on helppo tapa tulla mukaan vihreään toimintaan, tervetuloa mökille!

Mitä mökkivuoroissa sitten tehdään?
Vihreiden mökillä keitetään kahvia/teevettä, katsotaan että tarjolla on laimennettavaa mehua, keksejä ja karkkia. Kun ihmisiä tulee, tarjotaan näitä sekä esitteitä, joita myös pidetään mökin luukun tasolla tarjolla kiinnostuneille. Vaalimökillä ei olla yksin, vaan paikalla on aina vähintään kaksi henkilöä. Mökille on mahdollista mennä sellaiseen vuoroon, jossa on kokeneempi kaveri vuorossa, jos ensimmäinen kerta mökkeilyä jännittää.

Jotkut ohikulkijat haluavat vain juoman ja jatkavat heti matkaa, mutta onneksi osa tahtoo myös jutella hetken ja ovat kiinnostuneita ehdokkaista. Keskustelua varten ei tarvitse olla poliitikko tai kokenut kampanjoija. Ystävällisellä asiakaspalveluasenteella, hymyllä ja kuuntelemisella pärjää mainiosti. Useimmiten ihmiset vaalimökillä haluavat tulla kuulluksi ja kohdatuksi.

Vaalimökillä voi myös järjestää erilaisia tempauksia tai tapahtumia – voit tulla mukaan myös sellaisen ideointiin laittamalla meille viestiä!