Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vihreä villasukkakerho ja pinssipaja

20.11.2018 @ klo 16:00 - klo 19:00

Tampereen uusin kirjasto Koukkuniemessä haastaa tamperelaiset villasukkatalkoisiin hyvän asian puolesta. Talkoilla kerätyt sukat toimitetaan Koukkuniemen asukkaille jouluksi.

Vihreä kulttuuriyhdistys Vastedes ja Tampereen Vihreät kantavat nyt kortensa kekoon – tule siis Kehräsaaren toimistolle villasukkatalkoisiin!
Toimistolla neulotaan kahtena eri tiistaina 30.10. sekä 20.11. klo 16-19. Tarjolla vertaistukea neulomiseen sekä kahvia ja pullaa! Tule ja mene miten ehditkin!
Tuo mukaan omat puikot jos sellaiset on, yhdistykset ja lahjoittajat tarjoavat langat.

Mikäli et ehdi neulomistalkoisiin, voit osallistua myös lankaa lahjoittamalla. Tuo lankakerät ennen neulomishetkiä Kehräsaaren toimistolle joko toimiston aukioloaikoina tai sovi tuontiajasta Tavin järjestökoordinaattorin kanssa.
Myös valmiiden villasukkien lahjoittaminen onnistuu, toimitetaan kaikki villasukat sitten kerralla perille!

Mikäli käsityöt eivät luonnistu, tule kuitenkin mukaan tekemään vihreitä pinssejä ja tutustumaan muihin vihreisiin toimijoihi!

Villasukkien on hyvä kestää normaali 40 asteen pesu, tämä kannattaa huomioida myös lankavalinnassa. Sukkien mukaan voi liittää jouluntoivotuksen tai muun hyvän mielen viestin!

Tapahtuma Facebookissa.
Lisätietoja keräyksestä.

Tiedot

Päivämäärä:
20.11.2018
Aika:
klo 16:00 - klo 19:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Vihreiden toimisto
Kehräsaari B
Tampere, 33200 Finland
+ Google Map