Vihreiden keskustelutilaisuuksien sarja alkaa

loka 15, 2007

Tampereen vihreät järjestää poliitisia kysymyksiä käsittelevän keskustelutilaisuuksien sarjan. Tarkoitus on tuoda ajankohtaisia tai muuten vihreille tärkeitä poliittisia aiheita avoimeen keskusteluun.


Keskiviikkona 17.10. klo 18 ravintola Artturissa (Kauppakatu 9) sarjan avaavan Loppuuko liikenne?-nimisen tilaisuuden aiheena on tulevaisuuden liikennepolitiikka. Ajankohtaisista liikenneaiheista alustaa ja kysymyksiin vastaa valtioneuvoston ilmastopoliittiinen asiantuntija, kansanedustaja Oras Tynkkynen. Tilaisuus on kaikille avoin ja sisältää kahvitarjoilun.

Keskustelutilaisuuksien aihealueet tulevat sivuamaan niin kiihkeimpiä paikallispoliittisia kuin laajempia valtakunnallisiakin kysymyksiä. Sarjan seuraava tilaisuus pidetään maanantaina 5.11., jolloin vieraana on työministeri Tarja Cronberg.

Osa vuoden 2008 puolella pidettävistä tilaisuuksista pyritään varaamaan yleisön toivomille keskustelunaiheille. Kommentteja pidetyistä tilaisuuksista ja toivomuksia seuraavien aiheista voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen kirsikka.siik(a)vihreat.fi.

Lisätietoja:
Olli-Poika Parviainen
Puheenjohtaja
Tampereen vihreät
044 548 1861
opp(a)vihreat.fi