Tarja Cronberg seuraavassa keskustelutilaisuudessa maanantaina 5.11.

marras 2, 2007

Tampereen vihreiden keskustelutilaisuuksien sarja jatkuu maanantaina 5.11. klo 17.15, kun vieraaksi saapuu Vihreän liiton puheenjohtaja ja työministeri Tarja Cronberg. Ministerintehtäväänsä liittyen Cronberg alustaa aiheesta Sosiaaliset yritykset.

Sosiaalinen yritys toimii kuin mikä tahansa yritys lukuun ottamatta sen harjoittamaa vajaakuntoisten ja pitkäaikaistyöttömien henkilöiden työllistämistoimintaa ja siihen liittyviä erityisiä tukitoimia. Yrityksen työntekijöistä vähintään 30 prosenttia on vajaakuntoisia tai pitkäaikaistyöttömiä. Kompensaationa alentuneesta työkyvystä sosiaalinen yritys on oikeutettu saamaan palkkatukea työllistämiensä vajaakuntoisten ja pitkäaikaistyöttömien palkkaukseen. Yritykselle voidaan myöntää myös työllisyyspoliittista avustusta tietyin ehdoin.

Tilaisuus järjestetään ravintola Telakan toisessa kerroksessa (Tullikamarin aukio 3). Tarjolla on kahvia ja teetä. Ennen tilaisuuden alkua, klo 17.00 Tampereen vihreiden jäsenillä on mahdollisuus tavata ministeri Cronberg samoissa tiloissa.

Tervetuloa keskustelemaan!

lisätietoja
Olli-Poika Parviainen
Puheenjohtaja
Tampereen vihreät
044 548 1861
opp(a)vihreat.fi

Salla Sinkkonen
Järjestösihteeri
Tampereen vihreät
050-5278817
salla.sinkkonen(a)vihreat.fi