Tampereen Vihreät 30 vuotta – tule mukaan juhlimaan la 22.9.!

elo 31, 2018

Kauppahallin ja vanhan virastotalon pelastaminen, maa-uimalan ja ratikan rakentaminen, tamperelaisten luontokohteiden suojeleminen. Tuhansia tunteja järjestötyötä ja vähintään yhtä monta hyvää poliittista tekoa!

Tampereen Vihreiden 30-vuotista taivalta juhlitaan lauantaina 22.9.2018 päiväseminaarin ja iltajuhlan merkeissä.

Juhlaseminaarissa käsitellään vihreiden historiaa ja nykypäivää sekä valtakunnallisesti että Tampereen näkökulmasta. Päivässä kuullaan niin kansanedustaja Pekka Haavistoa, Turun kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Jukka Vornasta kuin Vihreän Sivistysliiton pääsihteeri Ville Ylikahriakin. Tampereen valtuustoryhmästä kuullaan apulaispormestari Anna-Kaisa Heinämäkeä sekä valtuustoryhmän puheenjohtajaa Jaakko Stenhälliä.

Kahvitarjoilu.

Iltatilaisuuden aluksi Satu Hassi kertoo vihreän liikkeen alusta Tampereella ja nostetaan malja yhdistyksen menneisyydelle ja tulevalle – tarinoiden jälkeen päästään nauttimaan herkullisen vegaanibuffetin antimista. Illallinen on tarjolla klo 18-20, ja tämän jälkeen ohjelma jatkuu sisältäen niin musiikkia kuin muitakin yllätyksiä!

Tervetuloa vuosikymmenien vihreimpiin bileisiin, tarjolla herkullinen buffet ja parasta seuraa! Tule mukaan tapaamaan vihreitä ystäviä, nämä bileet jatkuvat läpi koko yön!

Illalliskortin varausaika on päättynyt, mutta voit olla yhteydessä järjestökoordinaattoriin (henriikka.kaunela@vihreat.fi) mahdollisista vapaista korteista. Täältä näet kuitenkin tarjolla olevan menun sekä illalliskortin maksuohjeet.