Tampereen vihreän valtuustoryhmän vuosikertomus on julkaistu!

helmi 16, 2015

Tampereen vihreän valtuustoryhmän uusi vuosikertomus on nyt julkaistu. ”Vuosikertomus on valtuustoryhmän poliittinen tilinpäätös, joka on kaikille halukkaille helposti luettavissa verkossa,” toteaa valtuustoryhmän toinen varapuheenjohtaja Jaakko Mustakallio.

Julkinen vuosikertomus kertoo vihreiden työstä ja saavutuksista kaupungin toimielimissä ja antaa kuntalaisille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua päätöksentekoon.

”Vuosikertomus on äänestäjille myös tae kuluttajansuojasta ja aidosta avoimuudesta. Tampereen vihreä valtuustoryhmä julkaisee ainoana tamperelaisena valtuustoryhmänä tilinpäätöksensä, ” Mustakallio sanoo.

”Kaupungin organisaatiota luottamuspaikkoineen usein arvostellaan. Tilinpäätös on mahdollisuus tehdä näkyväksi myös se, että koko ajan kuitenkin tapahtuu ja luottamustehtävät ovat merkityksellisiä” , vihreän valtuustoryhmän varapuheenjohtaja Anna-Kaisa Heinämäki täydentää.

Tänä vuonna tilinpäätös keskittyy erityisesti raitiotiepäätöksen vaiheisiin sekä valottaa kaupungin taloustilannetta ja vihreiden lääkkeitä sen parantamiseksi. Vuosikertomuksessa tarkastellaan myös pormestarikoalition toimintaa ja tutustutaan apulaispormestarin tehtäviin ja arkeen.

Tampereen vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja Olli-Poika Parviaisen mukaan vuoden 2014 näkyviä vihreitä saavutuksia olivat mm. raitiotien periaatepäätös, Hämeenkadun liikenneuudistus, Kalevan maauimala ja kaupungin sitoutuminen luonnonsuojelualueiden lisäämiseen. ”Politiikka on kuitenkin yhteistyötä, jota tehtiinkin pormestarikoalition sisällä hyvällä hengellä,” Parviainen toteaa.

Vuosikertomusta pääsee lukemaan tästä:

 

Lisätietoja:

Jaakko Mustakallio
045 652 0589

Olli-Poika Parviainen
040 806 2576

Anna-Kaisa Heinämäki
0400 823214