Pirkanmaan vihreät täydensivät ehdokaslistaansa

marras 22, 2010

LEHDISTÖTIEDOTE:

Pirkanmaan vihreät täydensivät kevään eduskuntavaalien ehdokaslistaansa lauantaina 20.11. Tampereella. Ehdokaslistalla on nyt seitsemäntoista nimeä eri ammattikunnista ja elämänalueilta.

Vihreiden ehdokkaana kevään vaaleihin lähtee myös Tampereen Pyrinnön koripallojoukkueen valmentaja Pieti Poikola. ”Haluan nostaa kampanjassani esiin erityisesti liikuntaan sekä palvelutalouteen liittyviä teemoja”, toteaa Poikola. Poikola on koulutukseltaan ympäristötekniikan diplomi-insinööri.

Muiksi ehdokkaiksi valittiin gynekologi Maija Kajan Tampereelta ja sosiaalialan osaamiskeskuksen kehittämispäällikkö, sosiaalityöntekijä Mervi Janhunen Tampereelta. Maija Kajan on lisäksi tamperelainen valtuutettu ja hän on julkaissut syksyllä naisten vaihdevuosia käsittelevän kirjan ”Sukellus kuumaan aaltoon”. Mervi Janhunen on varavaltuutettu ja hän toimii aktiivisesti myös eri kansalaisjärjestöissä.

Ehdokaslistan viimeinen paikka täytetään vuoden loppuun mennessä.

Pirkanmaan vihreä liitto valitsi myös hallituksensa vuodelle 2011. Puheenjohtajana Pirkanmaan vihreissä jatkaa Antti Tomminen Nokialta.