Kalevan Keskipitkä Tutkinto

huhti 17, 2012

MITÄ: Kalevan keskipitkä tutkinto -pubirundi
MILLOIN: Lauantaina 21.4.2012 klo 16–21
MISSÄ: Opintopisteissä ympäri Kalevaa; iltabileet Ravintola Domarissa klo 21 alkaen
MIKSI: Kalevan keskipitkä tutkinto on erinomainen tapa tutustua Tampereen Kalevan toinen toistaan hehkeämpiin pubihelmiin!
LÄHTÖ: Kalevan kirkon edestä klo 16.00.
ILMOITTAUTUMINEN: Viimeistään torstain 19.4.2012 aikana facebook-tapahtumaan

Kalevan Juomatieteellinen Korkeakoulu julistaa KAIKILLE AVOIMEN haun Kalevan keskipitkän tutkinnon suorittamiseen!

Tutkinto suoritetaan alkoholillis-tieteellisistä annetun asetuksen (666/2011) ja lähiöpubistiikan koulutusohjelman mukaisesti: tutkinnon suorittanut osoittaa saaneensa juomasivistyksensä humalahakuisessa lähiöpubissa.

Tutkinnon suorittamiseen ilmoittaudutaan osallistumalla facebook-tapahtumaan täällä: http://www.facebook.com/events/150979788358142/

TUTKINNON SUORITTAMINEN JA OPINTOPISTEET

Tutkinto-ohjelma suoritetaan lauantaina 21.4.2012 klo 16-21 välisenä aikana nauttimalla yksi juoma (olut/siideri/vesi/limu) kussakin kahdeksassa opintopisteessä, jotka voi kiertää vapaavalintaisessa järjestyksessä. Opintopisteet ovat seuraavat: Ravintola Domari, Huli Pupi, Pub Ahjo, Lapin akka vanha ja harmaa, Kalevan helmi, Kortteliravintola Kivenheitto, Huurupiilo ja Marjon grilli. Näistä jälkimmäinen toimii myös tutkintopäivän lounaspaikkana: siellä voi joko nauttia alkoholittoman juoman tai sitten hakea esimerkiksi Kalevan ABC:ltä tai Ilmarinkadun Siwasta alkoholikkaamman kyytipojan.

Opintopisteet ja niiden tutkinnonsuorittajille tarjoamat edut löydät tältä kartalta: http://tinyurl.com/7ufvjko.

LUKUKAUSIMAKSU

Kalevan Juomatieteellinen Korkeakoulu ei valitettavasti kuulu maksuttoman koulutuksen piiriin, joten tutkinnosta on suoritettava kahden (2) euron maksu. Tällä lukukausimaksulla tutkinnonsuorittaja saa lähtöpaikalla passin, johon on kerättävä leima kunkin opintopisteen suorittamisesta ja jota vastaan pisteiden myöntämät tarjoukset saadaan.

VALMISTUJAISJUHLAT

Passilla tutkinnon suorittaneet pääsevät myös valmistujaisjuhliin, jotka järjestetään klo 21.00 alkaen Ravintola Domarissa. Valmistuneita viihdyttää klo 22.00 alkaen paikallinen kalevalainen yhtye Harpo & Pablo, johon voit tutustua etukäteen vaikkapa täällä: http://www.myspace.com/harpopablo. Musiikin ohella valmistujaisjuhlissa valitaan tutkinnon suorittajien antamien äänten perusteella Kalevan paras pubi 2012.

VALINNAISET OPINNOT

Varsinaisen keskipitkän tutkinnon ohella Kalevan Juomatieteelliselle Korkeakoululle voi suorittaa myös shottitieteen valinnaiset opinnot. Niiden arvosana määräytyy asteikolla 1–5 suorittajan juomien shottien määrän mukaisesti. Valittavana on myös juomalaulujen opintokokonaisuus.

Tutkinnon suorittaja luonnollisesti saa tutkintotodistuksen. Lähiöpubistiikan usean kotimaisen kaljan koe vastaa valtion virkamiehiltä vaadittavaa juomataitoa.