Tuomo Pekkanen valittiin Tampereen Vihreiden toiseksi puheenjohtajaksi

elo 24, 2017

TIEDOTE 24.8.2017
Vapaa julkaistavaksi

Tampereen Vihreät valitsivat tänään yleiskokouksessaan uuden puheenjohtajan edellisen puheenjohtajan paikkakunnalta muuton vuoksi.

Kokouksessa Tampereen Vihreiden toiseksi puheenjohtajaksi valittiin Tuomo Pekkanen, toisen puheenjohtajan Olga Haapa-ahon jatkaessa (puheenjohtaja)kauttaan normaalisti.

Pekkanen on 39- vuotias kalkkulainen aineenopettaja, joka on ollut aktiivisesti mukana vihreässä järjestökentässä jo vuosikymmenen ajan.

”Olen todella iloinen Tuomon valinnasta toiseksi puheenjohtajaksi, ” Olga Haapa-aho iloitsee. ”Tuomolla on vankka järjestökokemus ja hänellä on erinomaiset suhteet muihin vihreisiin toimijoihin”.

Myös Pekkanen itse nostaa esiin vahvan järjestötaustansa: ” Koen tärkeäksi, että valtuustoryhmällä, Tampereen Vihreiden hallituksella ja puolueen työntekijöillä on yhdistystoimintaa tunteva puheenjohtaja tukemassa yhdistyksen toimintaa ja kehittämässä sitä,” Pekkanen sanoo. ”Erinomaisesti sujuneiden kuntavaalien jälkeen on tärkeää, että myös paikallisyhdistyksen toimintaa kehitetään, yhdessä vahvistuneen valtuustoryhmän kanssa. Tavoitteenamme on nostaa yhdistyksen jäsenmäärää sekä tuoda vihreää politiikka yhä tunnetummaksi tamperelaisille!”

Lisätietoja:

Olga Haapa-aho, 050 3030 437
Tuomo Pekkanen, 050 4009 509