14229 ääntä, 14,1% ja 10 valtuutettua

loka 31, 2012

Hyvät Ystävät!

Kunnallisvaalit 2012 ovat takana ja Vihreät saivat Tampereella 14.229 ääntä, joka on 14,1%:in kannatus. Näin uusi Vihreä valtuustoryhmä on 10 henkinen ja olemme kolmanneksi suurin puolue! Tulemme olemaan seuraavatkin neljä vuotta vahva vaikuttaja Tampereella.

Teimme todella hienon ja näkyvän kampanjan, jolle on ollut ominaista ehdokkaiden tiivis yhteistyö ja toistensa tukeminen, tekemisen into, ilo ja positiivisuus.

Maanantaina Kokoomus, suurimpana ryhmänä, aloitti tunnustelut eri ryhmien yhteistyöhalukkuudesta ja ajatuksista seuraaville neljälle vuodelle. Prosessi kestää näillä näkymin ainakin viikkoja ja tavoite on pormestariohjelma, joka saa valtuuston enemmistön tuen. Olemme tässä prosessissa tiivisti mukana.

Uuteen valtuustoon valittiin:

Satu Hassi
Oras Tynkkynen
Anna-Kaisa Heinämäki
Olli-Poika Parviainen
Jaakko Mustakallio
Maija Kajan
Irene Roivainen
Kirsikka Siik
Hanna Hakko
Juhana Suoniemi

ja varalle:

Petri Siuro
Jama Jama
Olga Haapa-aho
Hanna-Kaisa Heilimo
Vesa Eskola
Väinö Friman
Emilia Okanen
Jaakko Stenhäll
Perttu Pesä
Amu Urhonen

ONNEA uudelle valtuustoryhmälle!

Suuri KIITOS kuuluu kaikille ehdokkaille, tukiryhmälaisille, työntekijöille, työryhmille, yhdistysten hallituksille, meitä tukeneneille ja meitä äänestäneille!

Seuraavien neljän vuoden aikana valtuusto joutuu tekemään suuria päätöksiä. Uskon vahvasti, että meillä on erinomainen ryhmä vastamaan näihin haasteisiin.

Terveisin,

Tommi Pfander
puheenjohtaja

Tampereen Vihreät ry
Kehräsaari, B-talo
33200 Tampere
045-356 5595
tommi.pfander@vihreat.fi