Ladataan Tapahtumat
Etsi Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat listamuotoinen navigointivalikko

maaliskuu 2018

Tampereen vihreiden kevätkokous

maaliskuu 22 @ klo 17:00 - klo 18:00
Vihreiden toimisto, Kehräsaari B
Tampere, 33200 Finland
+ Google Map

Sääntömääräinen kevätkokous Kehräsaaren toimistolla.  Kevätkokouksessa vahvistetaan vuoden 2017 tilinpäätös, toimintakertomus ja toiminnantarkastuskertomus ja myönnetään vastuuvapaus vuoden 2017 hallitukselle ja muille tilivelvollisille. Kevätkokouksessa nimitetään Tampereen vihreiden edustajat piirin kevätkokoukseen ja valitaan äänivaltaiset edustajat ja varaedustajat Vihreän liiton puoluekokoukseen. Tervetuloa kevätkokoukseen! 

Lue lisää »

Vammaispalvelulaki uudistuu – toteutuvatko vammaisten oikeudet?

maaliskuu 26 @ klo 18:00 - klo 19:00
Pala Cafe, Itäinenkatu 9
Tampere, Pirkanmaa 33210 Suomi
+ Google Map

Vammaispalvelulaki uudistuu - toteutuvatko vammaisten oikeudet? Ma 26.3. klo 18.00, Pala Café (Itäinekatu 9, Finlaysonin alue) Sosiaali- ja terveysministeriö uudistaa vammaislainsäädännön, ja tavoitteena on yhdistää vammaispalvelu- ja kehitysvammalait. Tässä tilaisuudessa uudistuksesta ovat keskustelemassa kansanedustaja Olli-Poika Parviainen, kaupunginvaltuutettu, sosiaali- ja terveyslautakunnan jaoston jäsen Henri Backman sekä Sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsen, Kynnys ry:n puheenjohtaja Amu Urhonen.   Uudistuksen lähtökohtana on parantaa vammaisten ihmisten osallisuutta ja yhdenvertaisuutta. Tavoitteena on säilyttää nykyiset hyvin perusoikeuksia turvaavat, vahvat oikeudet kuten oikeus palveluasumiseen, henkilökohtaiseen apuun ja liikkumista…

Lue lisää »
huhtikuu 2018

Hallituksen kokous

huhtikuu 10 @ klo 18:00 - klo 20:00

Tampereen vihreät ry:n hallitus kokoontuu kuukauden toinen tiistai. Kehräsaaren Kupin ollessa suljettuna tapaamme Kehräsaaren toimistolla. Kokoukset ovat kaikille jäsenille avoimia, tervetuloa tutustumaan tavin toimintaan!

Lue lisää »
+ Export Events