Ladataan Tapahtumat
Etsi Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat listamuotoinen navigointivalikko

elokuu 2018

Hallituksen kokous

elokuu 14 @ klo 18:00 - klo 20:00

Tampereen vihreät ry:n hallitus kokoontuu kuukauden toinen tiistai. Kehräsaaren Kupin ollessa suljettuna tapaamme Kehräsaaren toimistolla. Kokoukset ovat kaikille jäsenille avoimia, tervetuloa tutustumaan tavin toimintaan!

Lue lisää »

Aamupalaa Rongankadun tunnelilla

elokuu 15 @ klo 7:30 - klo 9:30
Rongan alikulkutunneli, Rautatienkatu 19
Tampere ‎, 33101 Finland
+ Google Map

Tampereen Vihreät tarjoaa aamiaista Rongankadun alikulkutunnellilla. Tule tapaamaan vihreitä valtuutettuja/varavaltuutettuja/Tavin hallituksen jäseniä ja nauttimaan aamupalasta. Mukana aamupalalla yhteistyökumppaneita: Ihanaa ruisleipää, Lähiruokapuoti Lempi, Tammela Herkullista kaurapuuroa, Ravintola Leo, Kauppahalli Teetä, kuivattuja hedelmiä ja levitteitä tarjoaa ekokauppa Ruohonjuuri

Lue lisää »
syyskuu 2018

Hyvää ja aitoa, läheltä ja kaukaa

syyskuu 2
Sorsapuisto Tampere, 33200 Finland + Google Map

Hyvää ja aitoa, läheltä ja kaukaa Su 2.9.  Sorsapuistossa tapahtuu sunnuntaina 2.9., kun jo kuudennen kerran järjestettävä tapahtuma kutsuu lähitienoon asukkaat sekä yritykset ja tuottajat yhteen piknik-henkiseen tapahtumaan! Tuottajat ja yritykset ovat tervetulleita maistattamaan ja myymään kesän ja syksyn herkkuja, kun taas kaupunkilaiset saavat nauttia makuelämyksistä luomu- ja lähiruoan merkeissä. Lisätietoja luvassa myöhemmin!

Lue lisää »
+ Export Events